top of page

Jobbplattform för ökad sysselsättning lokalt på Mälaröarna

Uppdaterat: 13 nov. 2020

Vi är inte bara en jobbportal, utan erbjuder även mentorskap och karriärrådgivning för Mälaröbor som vill eller behöver byta riktning i yrkeslivet.


Idén om Arbetsplats Mälaröarna tog form spontant, när några företagare dröjde sig kvar efter en nätverksträff för företagare i mars 2020. De hade börjat prata om de kommuninvånare som omfattas av den nya gymnasielagen, och kom efter en stund fram till att många skulle gynnas av en mer öppen och tillgänglig arbetsmarknad i kommunen.


Du är en viktig kugge i vår gemensam. Tillsammans ökar vi sysselsättningen på Mälaröarna.


Tanken med plattformen är att kunna öppna dörrar och skapa kontakter som leder vidare i karriären – mot en ny anställning, en ny bransch eller kanske ett eget företag.

Vi är inte bara en jobbportal, utan erbjuder även mentorskap och karriärrådgivning för Mälaröbor som vill eller behöver byta riktning i yrkeslivet. Det kan handla om människor som blivit uppsagda på grund av covid-19 eller som har ett behov av att byta bransch.


Tanken med plattformen är att kunna öppna dörrar och skapa kontakter som leder vidare i karriären – mot en ny anställning, en ny bransch eller kanske ett eget företag. En mötesplats för arbetssökande och arbetsgivare på Mälaröarna.


Här kan du läsa mer om oss i en artikel från Mälaröarnas Nyheter.


Comments


bottom of page